II MARATÓ I MITJA MARATÓ VIES VERDES DE GIRONA

El passat diumenge 16 de febrer, dos membres del Projecte Butllofa van participar en la segona edició de la Marató de les Vies Verdes.

Al igual que en l'edició del 2013, els dos corredors butllofes estaven inscrits en la distància de Mitja Marató. Es a dir que s'enfrontaven a 21Km de recorregut. En aquesta ocasió, els participants eren l'Enric (que feia en seu debut en la distància) i l'Albert, que repetia participació de l'any anterior. Aqui els veiem moments abans de prendre la sortida des de Llagostera

Els nostres corredors, van correr la cursa amb la prudència necessària d'aquells que no estan avesats a la distancia, i agafant-se la cursa com a un entrenament de qualitat de cares a la Trailwalker

Sortint tranquils els primers 4-5 Km, i mes tard aprofitant que es trobaven amb forces i ajudats també pel desnivell negatiu del recorregut, van anar aumentant el seu ritme poc a poc.

Run & fun a la mitja marató vies verdes

Al final, van completar el recorregut (20,5 Km segons GPS) en 1h 55 min 21 s segons temps oficial (1h 54min 54s segons crono personal)

El mes important , mes enllà de la marca, va ser haver pogut acabar la cursa sense incidències fisiques, i fent la cursa de menys a mes, passant del ritme de 6:00 dels 5 primers Km, a 5:20 els últims 5.

Gràcies a tots pel seguiment i ànims, i alhora felicitar també a en Quim Arbussé (que l'any passat ens va acompanyar en la mitja marató) i que aquest any, va correr la marató de les ies verdes fent els 42Km des de Girona a Sant Feliu. en 4h 00min 34s

This entry was posted on dimecres, 19 de febrer del 2014. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.