Sortida a Els Àngels



Aprofitant la visita per festes de St Narcís a Girona del "malagueny" Sergio, vam poder fer la primera, i esperem que no última, sortida conjunta dels 4 integrants del Projecte Butllofa.

Degut a que encara som joves i que el alguns havien anat a distreure's el dia abans a Barraques  :-)  , vam decidir que la sortida, havia de ser quelcom proper, que no ens exigís aixecarnos molt aviat, i podent ser a l'hora de dinar a casa.

Ens vam decidir pujar a Els Angels, fent una de les sortides més emblemàtiques de les nostres contrades. Com sempre que hi anem, pugem per un camí i en baixem per un altre, i no hi ha dia que no tinguem dubtes en algun dels camins i caminets que ens trobem per les Gavarres.

Al final van sortir uns 19 km, en unes 3 hores i mitja, per posar-nos una mica a punt, i tenir clar que caldrà entrenar molt per arribar en bona forma a la data de la Trailwalker

Dades de la ruta


This entry was posted on dimarts, 5 de novembre del 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply