Sortida 26/1/13 Sant Miquel - Els Àngels - Sant Daniel. 32 Km

El @ProjButllofa comença a ser conscient que la #Trailwalker_IO s'apropa i, el dissabte passat 26 de Gener  vam sortir a fer una tirada llarga a peu.

Vam sortir a primera hora del matí de Girona, Sant Daniel, direcció al Castell de Sant Miquel. Un cop a dalt, ens vam desviar direcció al Santuari dels Àngels i,deprés de fer un mos, vam baixar fins a Girona desviant-nos per l'altre vessant de la muntanya  acabant a la zona de la Creueta.

Com anècdota, explicar-vos que durant la tornada vam patir una sorpresa no massa agradable. Anàvem xerrant de tot i de no res quan, de sobte, vam sentir quatre trets molt a prop nostre. I quan diem a prop, volem dir a prop ( potser uns 25 -35m, màxim). Ens vam acollonir una mica  i vam continuar endavant tot cantant i xiulant per mirar que no ens confonguessin amb un porc senglar.

Uns metres mes endavant, vam acabar trobant els caçadors al costat del camí amb l'exemplar de porc senglar abatut. Ells no semblaven massa preocupats, però l'espant que ens vam endur nosaltres el recordarem tota la vida.

A continuació, us deixem els enllaços de la ruta.

Sant Daniel (Girona) - castell de Sant Miquel - Santuari dels Àngels: 14 km en 3h 20 min




Santuari dels Àngels - la Creueta (Girona) - Sant Daniel: 17 km en 3h 8 min

This entry was posted on diumenge, 3 de febrer del 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply